Audit de Prezență Online

Audit de Prezență Online

O strategie de succes se bazează pe informații și date de analizare a traficului .

Analiză a Prezenței Online

O Campanie de Audit a prezenței online a site-ului dvs. include campanii de cercetare si analizare, pentru a avea un tablou complet și corect, relevant in industria in care activați. Această campanie determină, de asemenea, poziția curentă în piață față de principalii competitori.

Un audit aprofundat identifică și rectifică orice obstacole potențiale pentru performanța magazinului online și ajută la construirea fundamentală pentru eforturile tale mai largi in marketing-ul digital. Analiza completă oferă recomandări de design cuprinzătoare, strategii de marketing de conținut și un plan care să garanteze sprijinul nevoilor dumneavoastră de afaceri și a obiectivelor. De asemenea, ne permite să stabilim și să definim țeluri și obiective corespunzătoare, care joacă un rol important în campaniile de marketing personalizate.

Audit de Prezență Online

Noi lucrăm îndeaproape cu clienții noștri în stabilirea scopurilor și obiectivelor pentru activitatea lor online. Echipa noastră de experți utilizează o gamă largă de instrumente testate industrial, resurse și tehnici pentru o analiză corectă a afacerii dumneavoastră, a clienților și concurenței. La sfârșitul analizei și a auditului nostru, vom prezenta un raport cuprinzător privind constatările noastre, care include recomandări clare și informate cu privire la etapele următoare pentru a lua decizii corecte.

Strategia de performanță în curs de desfășurare

Informațiile prezentate în rapoartele noastre vă oferă o transparență totală și poate îmbunătăți ulterior strategia în curs de desfășurare și optimizarea performanței magazinului dvs. online.

Proiecte de comportament de optimizare

Suntem capabili in a planifica proiecte în timp ce optimizam comportamentului clientului prin intermediul tehnologiei de analizare. Toate aceste detalii sunt adaptate pentru a fi cât mai eficiente posibil pentru a satisface nevoile de afaceri și obiectivele comerciale ale fiecăruia dintre clienții noștri.

Audit de Prezență Online

Noi oferim analiză în timp real, analiză în pagină, analize de piață, audit de conținut, audit al concurenței, audit al clientului, și analiza influențatorilor. De asemenea, vom crea "Persone" de interes, prin care vom calcula eficient nevoile utilizatorilor, în timp ce vom calcula prioritatea caracteristicilor și funcționaliților strategiei dvs. personalizată pentru a avea succes. Câteva dintre caracteristicile utile din cadrul programului nostru de analiză includ: filtre personalizate, sarcini automate de urmărire a evenimentelor, vizualizare 'pâlnie' traficului, conversiile asistate, fluxul de vizitatori, căi de țintă, plus mai multe servicii care depind de ceea ce compania dumneavoastră necesită.

Spuneți-ne despre proiectul dvs. !

Vă ajutăm să obțineți ceea ce doriți de la afacerea dvs. online .

Obține părerea un profesionist de analiză si audit a strategiei de marketing și branding online, adaptate în mod specific pentru a satisface nevoile magazinului dumneavoastră online.

Părerile Clienților

Vezi și alte păreri