Email Marketing

Campanii de Email Marketing

Construim Campanii de Email Marketing adaptate pentru fiecare segment al publicului țintă pentru a ajuta la promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră, cu efortul de a implica în mod activ și eficient noi clienți pentru afacerea dumneavoastră.

Campaniile de Marketing prin Email, oferă o conexiune eficientă cu publicul țintă și vă oferă cea mai bună rentabilitate a investiției. Email-urile ajung la clienții și subscriberii actuali, aducându-le cele mai noi oferte ale companiei dumneavoastră, direct in Inbox.

Managerii de Marketing sunt de acord că Email Marketing-ul este cheia în afaceri, în special pentru rentabilitatea investiției (ROI) și că dezvoltă relații profitabile de durată. O Campanie de Email Marketing personalizată, segmentată și direcționată este importantă pentru conștientizarea brand-ului, promovarea ofertelor, conversii dar și pentru vânzări directe.

Experții noștri folosesc instrumente specifice, strategii de implementare și raportare, în scopul de a obține cel mai bun rezultat posibil.

Cele mai bune strategii de Email Marketing

Echipa noastră va dezvolta cea mai bună strategie pentru a atrage publicul țintă definit, și va stabili nevoile de informare ale publicului.

Campanii de Email Marketing

Echipa noastră este pregatită pentru a proiecta, construi și furnizează șabloane de email pentru comunicarea cu publicul țintă, precum și pentru a gestiona Campania de Email Marketing, cu scopul de a aduce un aport în vânzări și profitabilitatea.

Șabloane de Design pentru Email

Soluțiile noastre inovatoare sunt concepute pentru a îmbunătăți livrarea în Inbox a email-urilor. Designerii noștri profesioniști aduc mesajul dumneavoastră la viață pentru a crește implicarea publicul țintă cu brand-ul si magazinul dumneavoastră online.

Urmărirea și Raportare

Veți primi rapoarte detaliate cu privire la aspectele cheie și rezultatele Campaniei de Email Marketing, cum ar fi, care este rata de deschidere, rata de click cât și numărul efectiv de persoane care au interacționat sau nu cu email-urile trimise.

Ne ocupăm de tot ceea ce este nevoie, începând cu template-ul și conținutul emailurilor, adaptate în mod individual, până la trimiterea efectivă a emailurilor, raportare post-trimitere cât și de managementul activităților conexe.

Crește prezența online prin alegerea serviciilor noastre de Email Marketing. Formula noastră câștigătoare combină strategia, punerea în aplicare și raportarea post-campanie.

Spuneți-ne despre proiectul dvs. !

Vă ajutăm să obțineți ceea ce doriți de la afacerea dvs. online

Construim email-uri cu un design personalizat pentru a vă ajuta să vindeți un produs sau pentru a promova un serviciu.
Noi livrăm mesajele dumneavoastră către mase, direct în Inbox.

Părerile Clienților

Vezi și alte păreri