Magazine Online Magento

Magazine Online Magento

Magento este platforma cea mai folosită de marii retaileri, fiind o platformă Open Source care suportă o cantitate foarte mare de produse și variațiuni de produse.

Echipa noastră de dezvoltatori Magento se asigură că fiecare magazin online este bine realizat și livrat în timp util tuturor clienților. Având multă experiența în dezvoltarea numeroaselor magazine online, venim în ajutor cu soluții și idei inovatoare.

Livram rezultate care ajută clienții să-și atingă obiectivele în afaceri. Gestionăm și monitorizăm conturile clienților noștri, prețurile și bugetele pentru a se asigura o maximizare a investiției.

Rezultatele noastre se datorează abordării complexe și sunt adaptate la realitatea locală, rezultate care includ o prezentare detaliată a activităților și a aspirațiilor clienților noștri, precum și o trecere în revistă a opțiunilor disponibile, oferind o listă de priorități a activităților recomandate.

Magazine Online Magento - Optimizate SEO

Magazinele Online Magento create de echipa noastră sunt optimizate SEO atât in pagină / onpage, cât și din punct de vedere al SEO-ului tehnic.

Upgrade Magento 1.9 - 2.x

Ai un magazin Magento versiunea 1.9 sau cu o versiune mai veche? Echipa Magazinon.ro te ajută să faci tranziția la ultima versiune Magento 2.x .

Securitate & Update-uri Magento

Oferim servicii de monitorizare și update, aplicare patch-uri și scan-uri de securitate, servicii importante atunci când rulezi un magazin online Magento.

Hosting pentru magazine online Magento

Magazinele online Magento necesită o anumită configurație și infrastructură pentru a rula optim, fiind o aplicație care necesită multe resurse (RAM / CPU). Echipa noastră este specializată și din acest punct de vedere.

Echipa Magazinon.ro are experiența necesară pentru dezvoltarea unor aplicații profesioniste atât din punct de vedere tehnic, cât și vizual.

Spuneți-ne despre proiectul dumneavoastră!

Vă ajutăm să obțineți ceea ce doriți de la afacerea dumneavoastră online

Contactați-ne azi și vă vom ajuta la construirea magazinului dumneavoastră online cât și a mărcii, la consolidarea autorității online și la direcționarea traficului organic către site-ul dumneavoastră.

Părerile Clienților

Vezi și alte păreri