Magazine Online Magento

Magazine Online Magento

Magento este platforma cea mai folosită de marii retaileri, fiind o platformă Open Source care suportă o cantitate foarte mare de produse și variațiuni de produse.

Echipa noastră de dezvoltatori Magento se asigură că fiecare magazin online este bine realizat și livrat în timp util tuturor clienților. Având multă experiența in dezvoltarea numeroaselor magazine online, venim in ajutor cu soluții și idei inovatoare.

Livram rezultate care ajută clienții să-și atingă obiectivele in afaceri. Gestionăm si monitorizăm conturile clienților noștri, prețurile și a bugetele pentru a se asigura o maximizarea a investiției.

Rezultatele noastre se datorează abordării complexe și adaptate la realitatea locală, care include o prezentare detaliată a activităților și a aspirațiilor clienților noștri, precum și o trecere în revistă a opțiunilor disponibile, oferind o listă de priorități a activităților recomandate.

Magazine Online Magento - Optimizate SEO

Magazinele Online Magento create de echipa noastră sunt optimizare SEO atât in pagină / onpage, cât și din punct de vedere al SEO-ului tehnic.

Upgrade Magento 1.9 - 2.x

Ai un magazin Magento versiunea 1.9 sau cu o versiune mai veche ? Echipa Magazinon.ro te ajută să faci tranziția la ultima versiunea Magento 2.x .

Securitate & Update-uri Magento

Oferim servicii de monitoriza și update, aplicare patch-uri și scan-uri de securitate, servicii foarte importante atunci când rulezi un magazin online Magento .

Hosting pentru magazine online Magento

Magazinele online Magento necesită o anumită configurație și infrastructură pentru a rula optim, fiind o aplicație care necesită de multe ori multe resurse (RAM / CPU).  Echipa noastră este specializată și din acest punct de vedere.

Echipa Magazinon.ro are experiența necesară pentru dezvoltarea unor aplicații profesioniste atât din punct de vedere tehnic, cât și vizual.

Spuneți-ne despre proiectul dvs. !

Vă ajutăm să obțineți ceea ce doriți de la afacerea dvs. online

Contactați-ne azi și vă vom ajuta la construirea magazinului dvs. online cât și a mărcii, la consolidarea autoritații online și la direcționarea traficului organic către site-ul dumneavoastră.

Părerile Clienților

Vezi și alte păreri