Magazine Online Prestashop

Magazine Online Prestashop

Prestashop este o platformă e-commerce cunoscută și folosită de multe magazine online atât în Romania cât și la nivel global. Comandă azi un magazin online bazat pe software-ul Open Source denumit Prestashop pentru o experiență e-commerce de succes .

Dezvoltăm Magazine Online pe platformă Prestashop personalizate la cererea clienților, dar, de asemenea, și optimizate pentru utilizatorii acestora. Atunci când alegeți serviciile noastre de dezvoltare PrestaShop, obțineți cea mai bună valoare pentru afacerea dumneavoastră. Cautăm cele mai bune soluții, care să se încadreze în buget și oferim o gamă largă de servicii de personalizare PrestaShop, dezvoltare plugin-uri și module.

Comunicarea este un punct important, și pe tot parcursul proiectului comunicarea este garantată, de la început până la final. Echipa noastră este disponibilă 24/7 pentru a vă ajuta cu orice întrebări sau nelămuriri, pe parcursul procesului de creație, dar și post-implementare.

Urmăm metode și strategii unice de design și dezvoltare, care ne permit să vă oferim cele mai bune soluții în materie de comerț electronic de pe piată. Luăm cercetarea de piață în calcul ca un factor principal care contribuie la succesul proiectelor și magazinelor online pe care le furnizăm.

Magazine Online Prestashop

Soluțiile noastre oferă de la simplul magazin online Prestashop Business-to-Client la soluții Marketplace Client-to-Client, cât și servicii pentru alte segmente de afaceri. Dezvoltatorii Magazinon.ro urmeză cele mai bune practici în proiectarea, dezvoltarea, procese de testare și post-implementare, inclusiv optimizarea SEO a site-ului și oferă soluții pentru cereri complexe.

Soluțiile noastre de dezvoltare PrestaShop cuprind crearea de teme grafice responsive, proiectare și dezvoltare, configurare de bază a magazinului online, integrarea soluțiilor de plată, integrarea modulelor de livrare și transport, modulelor de front office, traducerilor, sau configurare multi-store și multe altele.

Magazine Online Prestashop

Spuneți-ne despre proiectul dumneavoastră!

Vă ajutăm să obțineți ceea ce doriți de la afacerea dumneavoastră online

Contactați-ne azi și vă vom ajuta la construirea magazinului dumneavoastră online cât și a mărcii, la consolidarea autoritații online și la direcționarea traficului organic către site-ul dumneavoastră.

Părerile Clienților

Vezi și alte păreri