Magazine Online WooCommerce

Magazine Online WooCommerce

Echipa Magazinon.ro vă pune la dispoziție magazine online construite pe platforma WordPress + Woocommerce - cel mai versatil software pentru comerț electronic al momentului !

Magazinele Online WooCommerce sunt construite pentru a se integra perfect cu WordPress, platforma cea mai folosita la nivel global pentru crearea unui site web și care se bucură de o comunitate imensă de proprietari și dezvoltatori. De ce nu beneficiezi de toate avantajele care vin la pachet cu un Magazin Online Woocommerce ?

Vinde Orice - Oriunde ! Fie că este vorba de produse fizice sau digitale, în toate formele și dimensiuni lor, muzică sau software, chiar și produse de afiliere dintr-un market, totul este posibil cu un Magazin Online WooCommerce .

Magazinele Online WooCommerce vin la pachet cu sisteme integrate de plăți online ca PayPal (pentru a accepta card de credit și plăți de cont PayPal), plati prin Transfer Bancar, și plăți în numerar la livrare - ramburs. Ai nevoie de un gateway de plată specific ? Avem multe module dedicate gata pentru utlizare iar ceea ce nu avem, construim !

Magazine Online WooCommerce

Totul este simplu cu un WooCommerce !

Până și taxele sunt un element ușor de configurat in magazinului dvs. online. Așa că, am făcut totul simplu și ușor, prin calcularea automata sau opționala a taxelor și impozitelor. Taxele pot fi calculate pe baza adresei de livrare a clienților, adresa de facturare sau adresa de bază a magazinul dvs. online.
Gestionează cu ușurință produsele digitale sau fizice, cu o interfață de utilizare intuitivă asa cum este interfața unui Magazin Online WooCommerce.

Fundamentul unei Magazin Online WooCommerce de succes este o evaluare aprofundată a circumstanțelor și a obiectivelor dumneavoastră. Fiecare dintre serviciile noastre pot fi folosit separat, în funcție de nevoile și obiectivele dumneavoastră.

Spuneți-ne despre proiectul dvs. !

Vă ajutăm să obțineți ceea ce doriți de la afacerea dvs. online

Contactați-ne azi și vă vom ajuta la construirea magazinului dvs. online cât și a mărcii, la consolidarea autoritații online și la direcționarea traficului organic către site-ul dumneavoastră.

Părerile Clienților

Vezi și alte păreri