Managementul Programelor de Afiliere

Managementul Programelor de Afiliere

Relația dintre agentul de publicitate, editor și client se află in marketingului de afiliere și comisionare.

Marketingul de afiliere și comisionare este termenul utilizat pentru a descrie o formă de publicitate online, care constă în recompensarea afiliaților, pentru un vizitator sau pentru recompensarea pentru efectuarea unei acțiuni dorite, cum ar fi efectuarea unei achiziții sau abonarea la un buletin informativ. Într-un fel, Marketingul de Afiliere poate fi considerat ca fiind publicitate gratuită pentru magazinul dvs. online, printr-o rețea de website-uri care aduc clienții către afacerea ta.

Campaniile de afiliere au cele mai bune rezultate atunci când sunt combinate cu Optimizarea pentru Motoarele de Căutare (SEO), campanii Pay Per Click (PPC), campanii de E-mail Marketing și sunt potrivite pentru toate industriile, datorită procesului lor de cercetare în timp si de volume mari de vânzări.

O Campanie de Afiliere de succes nu inseamna aruncare unor 'grămezi de link-uri', la diferiți proprietari de site-uri, în speranța că 'se va lipi ceva'. Este un efort bine planificat, care specifică scopul de a dezvolta relații pe termen lung cu site-urile terțe, site-uri web relevante din industrie, cu pagini de încredere și este un efort de a construi o rețea de afiliere valoroasă pentru site-ul dvs., care să vă aducă calitate convertită in trafic si vânzari.

In plus, o Campanie de Afiliere de succes implică, de asemenea, anumite trăsături de afaceri, cum ar fi capacitatea de a fi flexibil cu valorile comisioanelor, în special în timpul perioadelor când există o scădere a vânzărilor, pentru că un comision mai mare face afiliații să lucreze mai greu pentru tine.

Echipa noastră de management de afiliere poate stabili o înțelegere clară a mărcii și produse, pentru a vă ajuta să surclaseze competitorii. Posedăm experiența tehnică și strategică necesară pentru a vă permite să vă conectați cu rețelele multiple de afiliere și editorii cei mai potriviți pentru afacerea dvs., în timp ce plasare optimă de linkuri si content, genereaza volume de vânzări.

Este important să se mențină o relație de încredere intre magazinul dvs. online si afiliații dvs., asigurându-vă că sunteți bun platnic al comisioanelor de vanzare, în termenii conveniți. Noi credem că, cheia unei campanii de succes, este menținerea unei relații puternice cu afiliații si comisionarii dvs., în scopul de a ajuta la construirea încrederii în brand-ul dumneavoastra. Acesta este motivul pentru care experții noștri folosesc strategii și relații inovatoare cu alți afiliați de top pentru a crește vânzările printr-un model bazat pe performanță.

Spuneți-ne despre proiectul dvs. !

Vă ajutăm să obțineți ceea ce doriți de la afacerea dvs. online .

Putem gestiona toate aspectele legate de o campanie de afiliere pentru afacerea dvs. online și știm cum să obțineți afiliați motivați care vor să vândă produsul. Noi știm ce rețele de afiliere sunt cele mai bune pentru industria dvs. și știm cum se construiesc relații care vor conduce la o acoperire sporită a produsului pe aceste site-uri de afiliere.