Magazine Online la Cheie

Magazine Online la Cheie

Vă oferim posibilitatea de a comanda un Magazin Online la Cheie care conține absolut tot ce aveți nevoie pentru afacerea dumneavoastră, de la un magazin online profesionist, până la servicii post-implementare, cum ar fi Optimizarea Ratei de Conversie, Promovare Online, campanii SEO, Creare Content și multe altele!

Avem o abordare cuprinzătoare pentru dezvoltarea web a magazinelor online, pornind de la partea de programare până la conținut. Ne mândrim cu o echipă de profesioniști cu experiență care lucrează împreună pentru dezvoltarea celor mai bune soluții. Scopul nostru este de a dezvolta magazinul dumneavoastră online, nu numai pentru o poziționare superioară în motoarele de căutare, dar si pentru a oferi cu adevărat cea mai bună experiență pentru utilizatorii și clienții dumneavoastră.

Vă oferim o gamă largă de servicii e-commerce și magazine online, site-uri de prezentare, și soluții software personalizate, aplicații Facebook sau pur și simplu un site care acționează ca portofoliu online pentru a afișa serviciile dumneavoastră. Noi vă putem ajuta cu toate cerințele dumneavoastră printr-o aplicație personalizată.

Soluții E-commerce

Echipa Magazinon.ro folosește soluții de succes pentru dezvoltarea magazinelor și afacerilor online.

Software Open Source

Dezvoltăm sisteme de management al continutului (CMS) pentru a vă permite să gestioneze eficient conținutul magazinului online, prin platforme Open Source ca WooCommerce, Prestashop sau Magento.

Module Specifice

Vă punem la dispoziție Module pentru Plăți Online și pentru Curieratul Rapid, cât și alte module specifice .

Promovare Online

Echipa Magazinon.ro vă oferă o gamă complexă de servicii de Promovare Online prin Content Marketing și Distribuire de articole, optimizate SEO, prin rețeua partenerilor noștri, rețea formată din peste 200 site-uri, de la bloguri până la Publicații Mari ca ziare.com / click.ro / acasa.ro / business24.ro și altele .

Campanii E-mail Marketing

Organizăm, filtrăm, trimitem și analizăm rezultatele Campaniilor tale de Trimitere a Emailurilor. Oferim servicii de Management a Campaniilor Email, utilizând servicii specilizate dar și servicii post-campanie newsletter, oferind date concrete despre rata de succes, rata de deschidere, numarul de interacțiuni și multe altele !

Content Marketing

Echipa noastră de Autori și Copyrighteri iți vine în ajutor ! Vă punem la dispoziție servicii pentru Producția de Articole pentru blogul magazinului dumneavoastră cât și descrieri produse, descrieri categorii de produse sau alte articole necesare în promovarea online prin Content Marketing.

Magazine Online la Cheie

Design Responsive și Cross-Platformă

Vă punem la dispoziție teste riguroase pentru toate tipurile de dispozitive mobile, precum și browsere sau alte sisteme de operare, înainte de a lansa noul magazin online. Testarea este efectuată atât ca utilizator și ca administrator, pentru a ne asigura că site-ul dumneavoastră este complet funcțional, modern și receptiv / responsive.

Mediu de Dezvoltare și Testare Online

Folosim instrumente complexe de colectare și analizare de date, care permit vizualizarea conținutului în ceea ce privește arhitectura site-ului, la care vom face schimbări împreuna cu echipa dumneavoastră înainte de a lansa noul site. De asemenea, aveți acces la un mediu de testare securizat, care este găzduit pe serverele noastre în tot timpul procesului de creație.

Magazine Online la Cheie

Spuneți-ne despre proiectul dumneavoastră!

Vă ajutăm să obțineți ceea ce doriți de la afacerea dumneavoastră online

Valorificați puterea deplină a unor cadre open-source, și contactați-ne pentru a obține un magazin online personalizat, cu conținut gestionat de către echipa Magazinon.ro, care se potrivește exact nevoilor și cerințelor dumneavoastră.

Părerile Clienților

Vezi și alte păreri